Lapės SNAPĖS interviu...

Lapės SNAPĖS interviu...

2023 01 03

...su bibliotekos savanorė AKVILE!

Smalsu, kodėl pasirinkai savanoriauti bibliotekoje?

Pasirinkau, nes mane labai traukė pažintis su vaikais. Taip pat, norėjau pasinaudoti galimybe išreikšti save kūrybiškai.

Savo veikla praturtinai Vaikų ir jaunimo erdvę, o kuo praturtėjai pati?

Įgijau patirties bendraudama ir bendradarbiaudama su įvairaus amžiaus žmonėmis, gavau daugiau pasitikėjimo savimi ir savo gabumais.

Gal ateityje norėtum būti bibliotekininke? Ką siūlytum pakeisti Vaikų ir jaunimo erdvėje?

Ateityje matau save kitoje srityje, tačiau neatmetu galimybės, kad norėčiau dirbti su vaikais. Manau, kad šiuo metu vaikų ir jaunimo erdvėje yra viskas, ko reikia vaikams smagiai praleisti laiką ir puikiai atsižvelgta į įvairaus amžiaus jaunimą.

Ar mėgsti skaityti knygas? Kokią perskaityti rekomenduotum bendraamžiams?

Knygas skaitau nuo mažens. Iš pradžių tai buvo tarsi nemėgstamas darbas, tačiau, kuo labiau augu, tuo labiau suvokiu knygų vertę ir jų teikiamą naudą sau. Knyga, kuri mano nuomone yra verta bendraamžių dėmesio yra B. Sruogos ,,Dievų miškas”.

Šventiniai palinkėjimai Vaikų ir jaunimo erdvės lankytojams?

Svarbiausių metų švenčių proga norėčiau visiems palinkėti šiltų ir jaukių švenčių, daug džiaugsmo, šypsenų ir tegul išsipildo visi jūsų Kalėdiniai troškimai!

 

Ačiū, Akvile, už pokalbį! Gražių, laimingų, įspūdžiais dosnių Tau Naujųjų metų! Iki pasimatymo Vaikų ir jaunimo erdvėje...