Pakruojyje – Keistuolių teatro spektaklis HOP!

Pakruojyje – Keistuolių teatro spektaklis HOP!

2022 08 16

Rugpjūčio 27 d. (šeštadienį) 17:30 val. PAKRUOJO ŠVENTĖJE kviečiame mažus ir ūgtelėjusius vaikučius į VIENYBĖS aikštėje vyksiantį KEISTUOLIŲ TEATRO spektaklį HOP!
Tiek patiems mažiausiems, tiek ir suaugti spėjusiems Keistuolių bičiuliams puikiai pažįstamas neįtikėtinų istorijų kūrėjas – anglų rašytojas Donaldas Bissetas – ir vėl Keistuolių teatro scenoje! Kol tėveliai dar mena prieš kone trisdešimt metų ramiai savo vietoje nusėdėti neleidusias „Kitą kartą” ir „Aukštyn kojom” pasakas bei dainas, o jų atžalos drauge su žąsinėliu Viliu šėlsta spektaklyje „Pyp pyp”, režisierius Aidas Giniotis su jaunaisiais Keistuolių teatro aktoriais nenustygsta vietoje ir pristato naują muzikinį spektaklį visai šeimai – „HOP!”. Pagal penkias skirtingas D. Bisseto pasakas sudėliotas nuotaikingas teatrinis nuotykis į stebuklingą, aukštynkojišką pasaulį nuneš kiekvieną, kuris išdrįs džiaugsmingai sušukti HOP! ir pakliūti į pačių keisčiausių ir netikėčiausių istorijų sūkurį.

Spektaklio visai šeimai „HOP!" režisierius – Aidas Giniotis, scenografė – Ramunė Skrebūnaitė. Vaidina aktoriai – Aistė Šeštokaitė, Diana Kamarauskaitė, Gintautas Ulmis, Lyja Maknavičiūtė,  Lukas Auksoraitis, Matas Pranskevičius, Tautvydas Galkauskas, Urtė Smulskytė.

Trukmė – 50 min. Skirta vaikams nuo 4 iki 12 metų.

Spektaklis HOP – Pakruojo rajono savivaldybės Juozo Paukštelio viešoji biblioteka vykdomo projekto „PO MĖLYNU SKĖČIU" dalis.