Dėmesio!

Dėmesio!

2021 07 21

Nuo š. m. vasaros pradžios Juozo Paukštelio viešoji biblioteka dalyvauja Pakruojo rajono savivaldybės šeimos stiprinimo programoje, kuria siekiama skatinti šeimų gerovę Lietuvoje. Viešosios bibliotekos VAIKŲ ERDVĖ pasiruošusi įsilieti į kilniam tikslui skirtas veiklas ir jau dabar laukia apsilankant mažųjų pakruojiečių ir jų tėvelių. Smagiam laiko drauge praleidimui, siūlo susipažinti su agentūros-visos Lietuvos vaikai Pakruojo labdaros ir paramos fondo dovanotomis žaidybinėmis knygelėmis bei lavinamaisiais žaisliukais.

Neliks pamiršti ir vyresni vaikai bei juos lydintys suaugusieji: čia gausu įvairiausių lego konstruktorių, yra du skrydžiui pasiruošę dronai.

Veiklos tęsis ir rudenį. Jau dabar kviečiame suskubti registruotis tėvelius, auginančius vaikučius iki vienerių metukų į šeštadieninius „Šeimos rytmetėlius“.  Rytmetėliai prasidės  rugsėjo pirmosiomis dienomis.  Užsiėmimai vyks VAIKŲ ERDVĖJE, juos ves edukatorė Arina (Šiauliai), o registruotis galima tel. 8-421 61303 arba el. paštu vaiku@pakruojis.rvb.lt

Labai visų laukiame! Iki pasimatymo…

Daugiau informacijos video reportaže: DĖMESIO!