Karščiausios naujienos iš Vaikų erdvės – lapė jau turi vardą!

Karščiausios naujienos iš Vaikų erdvės – lapė jau turi vardą!

2020 04 07

uozo Paukštelio viešosios bibliotekos Vaikų erdvėje jau senai gyvena Lapė. Ilgauodegė labai gudri: moka daug pasakų, pažįsta visus apsilankančius bibliotekoje. Bėda ta, kad ji neturėjo vardo. Norėdamos padėtį ištaisyti, nuo kovo 30 d. bibliotekos Facebook paskyroje visus kvietėme sudalyvauti kiek neįprastame projekte  – Vaikų erdvės laputaitės vardinėse. Šiandien galime pranešti džiugią žinią: Vaikų erdvės lapė vardą jau turinti! Taip pat kviečiame perskaityti jos laiškelį – dėkavonę Jums už aktyvų dalyvavimą vardinėse (skaitykite atidžiai, laiške – svarbia informacija!).

Sveikučiai sveikutėliai, rašo Jums VAIKŲ ERDVĖS lapė. Pagaliau ir aš turiu vardą! Džiugu, kad aktyviai dalyvavote mano vardinėse. O kokių gražių pasiūlymų sulaukiau: Foksė, Gudrė, Runcė, Bamsytė, Smaližė, Tutė, Ufutė, Optimistė, Meilė, Pūkė, Smailė, Fėja, Badis, Baltanosytė, Švelnutė, Laimė, Kruoja, Gražuolė, Korona... Bet mes, lapės, jau tokios – tariamės su visais, o pasirenkam tai, kas mums patinka. Na ne, pajuokavau, sąžiningai suskaičiavau rezultatus... Taigi, daugiausiai balsų gavo vardas Snapė ir nuo šiandien aš – lapė Snapė.

Vardą jau turiu, bet tai dar ne viskas. Nuo šiol aš turiu ir savo el. paštą, tad visi, kurie norės su manim draugauti, gali parašyti adresu  lapesnapevaikai@gmail.com. Man taip smalsu sužinoti, kaip Jums sekasi, kokias knygeles skaitote, kokius darbelius darote, kaip ruošiatės šventėms. Gal ir manęs norite ko nors paklausti? Parašykite! Pažadu atsakyti į kiekvieną gautą laiškutį. Tik, prieš rašydami, būtinai pasitarkite su tėveliais. Tai tiek naujienų šiam kartui.

Būkit sveiki, lapė Snapė